Korisničko ime      Lozinka

Nemaš nalog? Registruj se

Profil

Opšte informacije

Naziv

Galerija PASPARTU

Adresa

Nušićeva br.10, Beograd

Galerija "PASPARTU", u svom prostoru u centru Beograda, prezentuje i nudi na prodaju dela savremene likovne i primenjene umetnosti, uglavnom mladjih, domaćih autora.

Kroz flaksibilni izlozbeni koncept, "PASPARTU" traga za najvišim umetničkim standardima koji omogućavaju neposrednije učešće umetnosti u svakodnevnom životu. Pri tome, razvijajući kontakte sa umetnicima raznolike stilske opredeljenosti, galerija neguje optimistički stav prema životu i svetu, u svakom trenutku ističući njihove najviše kvalitete. Opredeljenost za lepo i prisno, za nas je jednako usmerenosti ka korisnom i vrednom, dok je spremnost da se izađe u susret svim potrebama ljudi, koje podrazumevaju umetnost, istovremeno i naše zadovoljstvo.

Autori čija se dela trenutno mogu naći u našoj galeriji su Džoja Ratković Gavela, Maja Đokić Mihajlović, Slobodan Stefanović Kut, Vesna Džakić, Đorđe Odanović, Marko Gavrilović, Ljiljana Radosavljević i drugi.

Naše aktivnosti su usmerene ka stalnom prijemu novih autora, koji svojim delima mogu zainteresovati ljubitelje umetnosti. Zbog toga se asortiman galerije veoma često menja i ponuda je uvek drugačija.

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerija "PASPARTU" razvija praksu održavanja izložbi umetničkih dela i u tom pogledu planira intenzivniju aktivnost u budućnosti.

Izložbe, koje su sa uspehom već održane, bile su sledeće:

  • izložba savremenog ženskog nakita, sa tematikom srpskih srednjevekovnih ornamenata, dizajnerke Aleksandre Mitrović
  • izložba akvarela slikara Dušana Đukarića
  • izložba fotografija malog formata fotografa el gvojosa, sa gošćom Marijom Bobić

Galerija PASPARTU

tel./ faks **381 11 3349 405

paspartu.sb@gmail.com

 

Radno vreme:

10 - 20h

subotom

10 - 15h

nedeljom galerija ne radi